Skip to content Skip to footer

Endless food
possibilities…

We werken steeds op maat van uw wensen, maar presenteren toch graag enkele formules als leidraad. Met verfijnde, huisgemaakte gerechten gaan wij keer op keer voor catering die aan alle verwachtingen voldoet – of ze zelfs overtreft.

Seated dinner

Een ware klassieker. We serveren huisgemaakte gerechten aan tafel voor een sfeervol diner met cachet. Verrassen doen we met frisse combinaties.

Walking dinner

Populaire formule voor netwerkevents of casual feesten omwille van het staande concept. Laat uw gasten aan statafels genieten met lekkere hapjes en kleine gerechtjes op bord.

OFYR/BBQ

Sfeervolle eyecatcher in een zomerse setting. Onze OFYR tilt buiten grillen naar een hoger niveau dankzij het open houtvuur en geeft uw BBQ zo extra cachet.

Buffet

Een zee aan keuze voor walking of seated dinners. Met verse ingrediënten, een eigen smaakvolle twist en elegante presentatie tillen we het gekende concept naar een hoger niveau.

Recepties

Hapjes volgens Cardinal. Denk verfijnd, bijzonder en helemaal huisbereid. De hapjes vormen letterlijk een voorsmaakje van een diner, maar stelen ook perfect op zichzelf de show.

Lunches

Geliefd in de bedrijfswereld. Een lichte en verfijnde lunch kan in verschillende formules worden geserveerd, steeds binnen de sfeer van uw (bedrijfs)evenement.

Congres catering

Van A tot Z ontzorgd. Tijdens meerdaagse congressen verzorgen wij coffee breaks, lunches, netwerkrecepties, galadiners, … alles is mogelijk, ook op verschillende locaties.

Samen de mogelijkheden voor uw evenement overlopen?

NL

Wij gebruiken cookies om uw ervaring van deze website te verbeteren.