Skip to content Skip to footer

Creative cuisine
since 1973

Sinds 1973 serveert Cardinal gerechten van de bovenste plank. Of het nu om een feeëriek huwelijk of een groots congres gaat, ons team streeft keer op keer naar een creatieve keuken van topkwaliteit. Naar mooie borden die alle smaakpapillen prikkelen. Naar een onvergetelijke beleving. Want dat is typisch Cardinal.

Team Cardinal

Jong, creatief en perfect op elkaar ingespeeld: ons team weet van aanpakken. Het is de combinatie van expertise en hun frisse blik op gastronomie die onze catering zo bijzonder maakt. Deze dynamische equipe wordt steevast bijgestaan door extra medewerkers. Zij kennen onze aanpak door en door en staan mee garant voor de herkenbare Cardinal-kwaliteit.

Chris Muylle

OWNER

Kurt D'hondt

OWNER

Leen Gezelle

OWNER

Matthias De Coninck

MANAGER

Jari Claerhout

Executive Chef

Kyle Decock

Chef

Lies Van Acker

Chef

Simon Vanwolleghem

Chef

Maxim Van Keirsbilck

Maître

Patrick Claerhout

Magazijnier

We combineren de smaken van het seizoen met uw wensen voor gerechten van topkwaliteit.

Passion is homemade
We houden eraan om iedere bereiding voor elk evenement inhouse te maken. Altijd verfijnd, dagvers en perfect uitgebalanceerd. We combineren de smaken van het seizoen met uw wensen voor gerechten van topkwaliteit.

Gezellig sharen op een verjaardagsfeest? Of een seated dinner tijdens een bedrijfsevenement met honderden gasten? Wij brengen een constante kwaliteit op het bord, ongeacht het aantal genodigden. Onze organisatie is immers perfect afgestemd op evenementen van elke grootorde, op eender welk type locatie en waar u maar wilt. 

Culinair genieten op maat
Catering op maat is voor ons evident. We luisteren naar de gewenste sfeer, de locatie, … en serveren graag een menu dat hier perfect bij aansluit. Net zoals de smaken, staat ook de presentatie volledig op punt. Want hier klopt elk gerecht tot in de kleinste details.

Totaalbeleving met karakter
Wilt u zorgeloos naar uw feest of event toeleven? Samen met onze partners ontzorgen wij u van A tot Z. Uw wensen zijn de basis voor een concept waarin we meubilair, bloemen, decoratie, … vlot op elkaar afstemmen. Natuurlijk rijmen we ook de catering met de gewenste sfeer. Het resultaat: een totaalbeleving die een onuitwisbare indruk achterlaat.

Preferred partners

Van evenementencentrum tot charmante feestzaal, als vaste cateraar werken we samen met tal van fijne locaties. Ook onze partnerships met evenementenbureaus en weddingplanners dragen we hoog in het vaandel. Het zijn immers die sterke samenwerkingen die de puntjes op de i zetten voor een onvergetelijk feest!

Creaties van Cardinal tijdens
uw evenement?

NL

Wij gebruiken cookies om uw ervaring van deze website te verbeteren.